Αναπαλαίωση Κτιρίων

Πολλοί από εμάς έχουν την τύχη να κατέχουν κάποιο παλαιό σπίτι, συνήθως στο χωριό, το οποίο όμως λόγω της δεδομένης παλαιότητας είτε είναι ακατάλληλο προς χρήση είτε δημιουργεί δυσκολίες στη διαβίωση σε αυτό.

Η IBCON προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να αναπαλαιώσουν το σπίτι τους με απόλυτο σεβασμό τόσο στη φυσιογνωμία του κτιρίου όσο και του περιβάλλοντος που αυτό εντάσσεται.

Για την αναπαλαίωση ενός κτιρίου χρειάζεται τόσο από τους μηχανικούς όσο και από τα συνεργεία μεγάλη γνώση τόσο των σύγχρονων μεθόδων κατασκευής με παραδοσιακά υλικά όσο και των παραδοσιακών τεχνικών.

Σε κάθε κτίριο ιδιαίτερη φροντίδα γίνεται στον τομέα της ασφάλειας. Έτσι και ύστερα από στατικό έλεγχο γίνονται ενισχύσεις όπου κριθεί απαραίτητο και αντικαθίστανται τα στοιχεία τα οποία δεν γίνεται πλέον να χρησιμοποιηθούν (π.χ. στέγη).

Μεγάλης σημασίας είναι οι εργασίες συντήρησης της λιθοδομής που συνήθως περιλαμβάνουν αμμοβολή ή υδροβολή της πέτρας καθώς και εργασίες αρμολόγησης.

Σκοπός της αναπαλαίωσης εκτός από τη διατήρηση της φυσιογνωμίας του κτιρίου είναι και η ένταξη σε αυτό όσο περισσότερων γίνεται ανέσεων της σύγχρονης εποχής και η ενεργειακή αναβάθμισή του. Έτσι μπορεί μαζί με την αντικατάσταση της στέγης αυτή να θερμομονωθεί, να γίνει εσωτερική θερμομόνωση της τοιχοποιίας, αλλαγή κουφωμάτων, ενεργειακό τζάκι. Επίσης γίνεται νέα υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση και εγκατάσταση θέρμανσης σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία και θα χαρούμε να επισκεφτούμε μαζί σας κάποιο από τα έργα μας για να δείτε δείγμα της δουλειάς μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα 213 0413153 και 2130221220 για πληροφορίες.

Quality constructions by professionals
 
 
Κτιριακές κατασκευές. Καινοτόμες Λύσεις Καινοτόμες Κτιριακές Κατασκευές

Ελ. Βενιζέλου 6
Νέο Ψυχικό, Αθήνα

Τηλέφωνο: 2130 221220
Fax: 2130 247091
E-mail: info@ibcon.gr